DİJİTAL TERMOMETRE

KULLANIM 

1- Fırında belli bir ısıda pişmesi gereken yiyeceklerinizin istenen ısıda olup olmadığının kontrol edilmesinde

2- Evde yoğurt yapıyorsanız ideal mayalanma ısısı olan 42 derecenin tutturulmasında

3- Bebek mamalarının istenen sıcaklığa düşmesinin kontrolünde

4- Isıtılan suyun belli bir dereceye gelmesinin kontrol edilmesinde

5- Dondurulmuş gıdaların ısısının kontrolünde

6- İçeceklerin belli bir ısıda saklanıp saklanmadığının kontrolünde

KULLANIM ALANLARI

1- Hava Sıcaklığı

2- Yemek Hazırlama

3- Isıtma ve Havalandırma

4- Tarım

5- Petrokarbonlar

6- Otomotiv

7- Fotoğrafçılık

8- Yemek Saklama

9- Soğutma

10- Mayalama

11- Eczacılık

12- Laboratuvar

13- Enerji Yönetimi 

DİĞER ÖZELLİKLER

1- Ölçüm Aralığı : -50°C ve ~ 300°C (-58°F ~ +572°F)

2- Hassasiyet : 0.1°C (≤ 100°C ; 0,5°C (> 100°C)

3- Sapma Payı : (-20°C ~ 80°C) ± 1°C

4- Voltaj : DC 1.5V

5- 10 dakika işlem yapılmadığında otomatik kapanır.

6- Sensör Hatası Göstergesi

7- °C ve °F gösterim seçimi

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.